Påmeldingen har åpnet

Det er nå mulig å melde seg på Kirkeneskonferansen 2022. Vi håper at det blir mulig å gjennomføre en tilnærmet normal konferanse i Kirkenes 23. og 24. februar.

Påmeldingen er delt i en ren konferansedeltakelse og en middagspåmelding. I tillegg er det mulig å booke rom på Thon eller Scandic om du har behov for det. De som ønsker hotellrom bør være kjapt ute med å melde seg på, da det bruker å bli knapt om rommene etter hvert.

Smitteverntiltak

Dessverre har smitten økt kraftig, og tiltakene for å stoppe smitteveksten kan komme til å sette begrensninger på vår gjennomføring. Vi planlegger nå for ulike scenario og håper det blir mulig å gjennomføre en fysisk konferanse i Kirkenes. Ikke minst blir det viktig at innledere og paneldeltakere er til stede på scenen i Kirkenes. Like viktig er det at vi kan opprettholde den viktige møteplassen som Kirkeneskonferansen er for veldig mange. Vi drømmer om full sal og over 300 deltakere, men frykter at vi må begrense det antallet.

Meld deg på i dag dersom du vil være sikret en plass i salen i februar. Om det skulle vise seg at konferanse-formatet må endres, vil du selvsagt få tilbake pengene som eventuelt er betalt.

Digital sending

På grunn av den usikre situasjonen har Kirkeneskonferansen lenge hatt en plan om å heve kvaliteten på den digitale sendingen. Gjennom vår leverandør Vican vil de som melder seg på digital konferanse få adgang til et digitalt konferanserom hvor sendingen vises. Vi vil komme tilbake til en presentasjon av hvorfor dette vil være et godt alternativ for de som ikke kan komme til Kirkenes.

Påmelding til den digitale sendingen gjøres også gjennom den vanlige påmeldingsportalen.

Vi har følgende priser for Kirkeneskonferansen 2022.

 • Regular participant 5.613,- Incl. VAT 
  This is the option that will be relevant for most conference participants and should be selected if none of the other categories are relevant to you.
 • Student 2.245,- Incl. VAT 
  Discount on entrance to the conference for students. Please use your student e-mail address when registering.
 • Media 990,- Incl. VAT 
  Discounted entrance for relevant media. Please be aware that all media registrations will be screened.
 • Digital conference 500,- Incl VAT
  The digital conference will be presented in a new format this year, making it a better experience for those who choose to follow the activity in Kirkenes online.
 • Dinner Wednesday 1.290 Incl. VAT
  Dinner and mingling at Thon Hotel Kirkenes Wednesday evening. Starts at 19.00.

Prisene for hotellrom er som følger:

Scandic Kirkenes

 • Single room  NOK 1790 per night

Thon Hotel Kirkenes

 • Single room  NOK 1690 per night
 • Double room NOK 1890 per night