Meld deg på Kirkeneskonferansen 2020

12. og 13. februar 2020 gjennomføres den 13. Kirkeneskonferansen på Thon Hotel Kirkenes. Sett av dagene og meld deg på den viktigste møteplassen for samarbeid i nord.

Meld deg på Kirkeneskonferansen i dag

Her finner du programmet for konferansen

Kirkeneskonferansen 2020 vil gå over to dager og er lagt til uke 7, med start onsdag 12. februar og avslutning torsdag 13. februar.

Kirkeneskonferansen 2020 med innlegg rundt dagens geopolitiske Barents, med norske, finske og russiske utenriksministere som inviterte innledere.

De valgte temaene for konferansen 2020 er bygget opp rundt spørsmålet: «Hva vil definere Barentsregionen fram mot 2050?».

Blant spennende innledere for årets konferanse kan vi nevne Utenriksmnister Ine Eriksen Søreide, president i Norges Røde Kors Robert Mood, tidligere statsråd nå spesialrådgiver Erik Solheim, politimester i Finnmark Ellen Kathrine Hætta og administrerende direktør i norsk Olje og Gass Karl Eirik Schjøtt-Pedersen

Kirkeneskonferansen ble første gang avholdt i januar 2008 og konferansen er allerede etablert som en av de viktige møtearenaene for utviklingen av nordområdene. Vår beliggenhet gjør Kirkenes til det geopolitiske senteret i Norge og et sentralt midtpunkt for arbeid med nordområdeutviklingen.

Dette gir en spennende blanding av næringsutvikling og nordområdepolitikk både på et internasjonalt og regionalt nivå. Konferansen tar opp sentrale utfordringer for næringsliv, politikk og miljø. Dette blir satt i sammenheng med det faktum at Russland og Finland er nære naboer og samarbeidspartnere. Dette, sammen med det grenseoverskridende samarbeidet har alltid vært en del av konseptet til Kirkeneskonferansen, og gir den en ekstra dimensjon.

Under finner du artikler med informasjon om de ulike innlederne og debattene som vil delta på Kirkeneskonferansen 2020.