Meld deg på Kirkeneskonferansen 2019

27. og 28. februar 2019 gjennomføres den 12. Kirkeneskonferansen på Thon Hotel Kirkenes. Sett av disse dagene for å delta på den viktigste møteplassen for samarbeid i nord.

Meld deg på Kirkeneskonferansen i dag

Her finner du programmet for konferansen 

Kirkeneskonferansen har utviklet seg til å bli det viktigste møtested for utviklingen av samarbeid i Nord. Vår beliggenhet gjør at Kirkenes er det geopolitiske senteret i Norge. Konferansen har evnet å ta opp i seg sentrale utfordringer for næringsliv, politikk og miljø. Dette blir satt i sammenheng med det faktum at Russland og Finland er nære naboer og samarbeidspartnere. Det grenseoverskridende samarbeidet har alltid vært en del av konseptet til Kirkeneskonferansen, og gir den en ekstra dimensjon.

Kirkeneskonferansen 2019 vil gå over to dager og er lagt til uke 9, med start onsdag 27. februar avslutning torsdag 28. februar.

Under finner du artikler med informasjon om de ulike innlederne og debattene vi ønsker å ta på konferansen. Blant annet vil den første tildelingen av Thorvald Stoltenbergs pris deles ut under årets Kirkeneskonferanse.

Møteleder og moderator for alle debatter blir også i år tidligere nyhetsanker på TV2,  Siri Lill Mannes.