Presse til Kirkeneskonferansen 2018

Tidligere utenriksminister Børge Brende har vært et populært intervjuobjekt på Kirkeneskonferansen. (Foto: Jonas Karlsbakk)

Journalister er velkommen til å delta på Kirkeneskonferansen 2018. Påmelding gjøres i år gjennom den vanlige registreringslinken til Egencia.

Gå til påmelding

Som vanlig er det ingen deltakeravgift for journalister som dekker konferansen. Under “Category” på første side av konferanseregistreringen velger du press for å bli presseakkreditert. Dersom du som presseakkreditert også ønsker å delta på middagene på tirsdag og onsdag, kan du hake av for dette. Da må du imidlertid betale for denne på lik linje med de andre konferansedeltakere.

Booking av hotellrom gjøres på siste side av registreringen til Egencia.

Kontakt
Dersom du har spørsmål om presseakkrediteringen til Kirkeneskonferansen, vennligst kontakt presseansvarlig:

Jonas Sjøkvist Karlsbakk
Tlf: +47 913 96 943