• no

Camilla Stoltenberg deler ut Thorvald Stoltenbergs Pris

I februar skal en ny vinner av Thorvald Stoltenbergs Pris annonseres under Kirkeneskonferansen. Prisen deles ut av Thorvalds datter, Camilla Stoltenberg.

Thorvald Stoltenbergs Pris er en hederspris i Thorvalds navn. Prisen legger vekt på barentssamarbeidet. Vinner av prisen skal blant annet ha jobbet for å fremme dialog mellom land og mennesker i Barentsregionen, jobbet inkluderende for å få personer til å møte på tvers av grenser, arbeidet for vekst, utvikling og mangfold i Barentsregionen, og skapt økt synlighet for barentssamarbeidet.

Camilla Stoltenberg er lege og forsker med doktorgrad i epidemiologi. Hun har vært ansatt i lederposisjon i Folkehelseinstituttet siden 2001. I 2012 ble hun direktør for Folkehelseinstituttet, som er en nasjonal kompetanseinstitusjon innen blant annet smittevern, psykisk og fysisk helse, og miljøfaktorer som påvirker helsetilstanden.

Det har vært sendt inn mange gode kandidater til juryen. Vi gleder oss til å høre hvem som går av med hedersprisen!

Du kan lese mer om Thorvald Stoltenbergs pris her