• no
  • en

Anne Husebekk om framtiden i Nord

Anne Husebekk, rektor for UiT Norges Arktiske Universitet, deltar på Kirkeneskonferansen 2020.

Anne Husebekk er rektor ved UiT Norges Arktiske Universitet. Som rektor har hun en særskilt stilling som gir et godt overblikk over en viktig ressurs vi har i regionen; våre studenter. Samtidig er hun en kritisk røst til det arbeidet som omhandler nordområdemeldingen til Regjeringen, som skal publiseres høsten 2020. Gjennom innspill er hun, og UiT Norges Arktiske Universitet, med å påvirke hvilken fokusområde meldingen skal inneholde.

Husebekk skisserer et tydelig bilde over hvilke områder vi bør satses på i framtiden her i Nord. Vi gleder oss til å høre hennes innspill under Kirkeneskonferansen 2020.

Programmet for Kirkeneskonferansen 2020 blir offentliggjort 6. desember 2019. Følg oss på Facebook, eller last ned appen vår for å holde deg oppdatert på de nyeste sakene