• no

Robert Mood til Kirkeneskonferansen 2020

• oktober 30, 2019
  • Oda

Robert Mood kommer til Kirkeneskonferansen 2020 for å dele sine erfaringer og framtidsvisjoner om temaet ‘sikkerhet og beredskap’ i Barents regionen.

Robert Mood er generalløytnant med erfaring fra Forsvaret, NATO og FN, tidligere øverste sjef (GIH) for den norske Hæren. Mood er en viktig stemme i samfunnsdebatten rundt forsvarspolitikk i Norge, Norges forhold til Russland og nedbygging av hæren.

Gjennom temaet «sikkerhet og beredskap» ønsker vi Mood velkommen på scenen for å gi sitt bidrag til debatten rundt framtidens utfordringer i Barents regionen.

Vi ønsker Mood hjertelig velkommen til Kirkenes under Kirkeneskonferansen i februar 2020, og ser fram til viktige innlegg og debatt rundt temaet sikkerhet og beredskap!

Programmet for Kirkeneskonferansen 2020 blir offentliggjort 6 desember 2019. Følg oss på Facebook, eller last ned app’en vår for å holde deg oppdatert på de nyeste sakene.